Een combinatie van mijn werk als hooggevoeligheidsdeskundige/ energetisch therapeut en Stippenfeest: dot-painten voor hooggevoelige mensen.

We gaan een steen dot-painten en maken daarbij gebruik van geurfrequenties, remedies en/of edelstenen. Samen met andere HSPers, gelijkgestemden.

Het idee is om een steen te maken met als doel kracht, ontspanning en/of bescherming van je energie (aura).

Je gaat werken met een door jou gekozen energetische frequentie. Je kunt kiezen uit reiniging, bescherming van jouw energie, aarden en/of eigenliefde (combinatie mag ook).

Daarnaast is dot-painten heerlijk meditatief. Lekker creatief bezig zijn, je koppie even leeg maken en door het maken van een mandala kan dit alles rustgevend werken.
Voor mij, als HSPer is dit in ieder geval wel het geval 🙂

We beginnen de avond met een meditatie. Daarna ga ik je de techniek van het dot-painten uitleggen en gaan we dit oefenen. Dan gaan we op de gipsen steen aan de slag. De geurfrequenties, remedies en/of edelstenen worden hierin/hierbij gebruikt. 

Kosten van deze avond: 30 euro. Dit is incl alle materialen, uitleg van de techniek van het dot-painten, de geurfrequenties/remedies/edelstenen die gebruikt worden, koffie en thee. Een deel van het materiaal, de verf én een sprayflesje met de door jou gekozen frequenties mag je mee naar huis nemen.

Datum: dinsdagavond 15 september 2020

We starten om 19:45 uur en de workshop duurt ongeveer 2 uur. Maximaal 8 deelnemers. Lokatie: wijkcentrum Noorderlicht in Wijchen.

Meld je aan via onderstaande button:

Je ontvangt binnen enkele minuten een mail ter bevestiging van je aanmelding. Heb je deze niet ontvangen, stuur mij dan even een mailtje!